Skip to content

Dashboard og rapporter

Optimer den interne rapportering med automatiserede data.

Data er lig med indsigt, og med Grant Manager har I altid friske data ved hånden, så I til enhver tid har det fulde overblik over jeres fundraising-aktiviteter og performance. Dit personlige dashboard giver dig overblik over dine projekter, ansøgninger, opgaver, frister mv.

Funktioner

Data. Data. Data...

Få det ultimative overblik over jeres fundraising serveret ved hvert login. Grant Manager indsamler automatisk data om alle jeres projekter og ansøgninger og udregner alle relevante nøgletal, så I hurtigt kan se, hvad der går godt – og hvor der er behov for en indsats.

Automatisering af rapporter

Få dine ledelses- og statusrapporter leveret automatisk i indbakken f.eks. hver måned – uden at røre en finger. Når du først én gang har defineret format og indhold i dine rapporter, sørger Grant Manager for løbende at opdatere dem med nye data – online eller i en PDF.

Din personlige assistent

Sæt turbo på jeres fundraising og lad systemet holde styr på dine projekter, ansøgninger og fundraising-relaterede opgaver. Grant Manager minder dig om kommende frister, personlige deadlines, foreslår opgaver baseret på dine handlinger og genererer rapporter hurtigt.

Samarbejde og vidensdeling

Hvem har lavet flest anlægsprojekter? Hvem har haft størst succes med at opnå bevillinger fra Realdania? Hvem i organisationen har adgang til ansatte i Carlsbergfondet? Grant Manager giver transparens og overblik over alle jeres aktiver og booster samarbejde.

Viden er magt og bør deles med andre

OVERBLIK

Strategisk fundraising starter her...

Start dagen ud med en kop frisk kaffe og træd ind i kontrolrummet til din daglige briefing om jeres organisations fundraising. Du har alle relevante nøgletal lige ved hånden sammen med udvalgte grafer og filtre, så du hurtigt kan danne dig et overblik over slagets gang.

EFFEKTIVITET

Direkte adgang til alt det bedste

Dit personlige dashboard tager imod dig, når du logger ind, og giver dig direkte adgang til dine projekter og ansøgninger. På dit dashboard finder du også en liste over dine opgaver samt påmindelser om relevante ansøgningsfrister ud fra øremærkede fonde.

INDSIGT

Byg dine rapporter, som du ønsker

Slip for den tidskrævende dataindsamling og de tunge PowerPoints. I Grant Manager vælger du blot, hvilke grafer du vil have med, hvorefter data automatisk hentes ind. Når en rapport først er sat op opdateres tallene med det samme og sende dig en frisk rapport.

FLEKSIBILITET

Grafer - Frit valg på alle hylder

Grant Manager giver jer over 30 forskellige widgets at vælge imellem, der kan trækkes rundt og slippes i jeres rapporter, som I lyster. Hver widget kan tilpasses, så I får præcis den indsigt, I ønsker – f.eks. samlet bevilling i år til dato for alle, pr. afdeling eller område.

KONTROL

Få styr på jeres data med filtre

I får fuld kontrol over data til jeres rapporter, så de afspejler de dele af organisationen, som I ønsker indsigt i. Rapporter kan desuden deles internt og eksternt via links og automatiske e-mails, hvor graferne i rapporterne løbende opdateres med friske data.

“Vi har fokus på at styrke ansøgningsflows og blive bedre til pre-award arbejdet – og det vil vi med Grant Manager.”

Martin Ullerup

Chefkonsulent, Københavns Professionshøjskole

Kom i gang med Grant Manager

Sig farvel til de løsrevne Excel-ark og den personbårede viden – og frigiv ressourcer til endnu mere fundraising. 

Kontakt os i dag for mere information eller book en demo!