Skip to content

Fonde og puljer

Hvor skal den ekstern finansiering komme fra – og hvordan finder I støttemulighederne?

Med Grant Manager starter I aldrig på bar bund, når der skal findes finansiering til jeres projekter.
Takket være den direkte integration med Danmarks største fondsdatabase og fundraising portal – Fonde.dk –
har I direkte adgang til ca. 7.000 aktive fonde, legater og puljer.

Funktioner

7.000 aktive støttemuligheder

Grant Manager er ikke blot endnu et tomt CRM-system, som først giver værdi, når I har brugt oceaner af tid på at fylde al jeres viden derind. Takket være integrationen til Fonde.dk kan I nemt oprette fonde og er i gang fra dag ét!

Avanceret søgning og filtre

Det kan være en svær og tidskrævende proces at finde de rette fonde til et givent projekt. I Grant Manager kan I både søge ud fra fritekst, støtteområder og særlige nøgleord – eller I kan benytte nogle af de mange søgefiltre.

Opdateret fondsinformation

Identificér de rette fonde takket være de komplette fondsbeskrivelser, informationer om støtteområder, kontaktoplysninger, økonomiske nøgletal og direkte links til de større fondes seneste årsrapporter.

Samarbejde og vidensdeling

Har alle fundraisere i jeres organisation styr på jeres strategiske fonde? Hvilke fonde støttede flest projekter hos jer sidste år? Brug denne viden – og meget mere – til at identificere de rette fonde til jeres næste projekt.

Strategisk fundraising starter med fondene

OVERBLIK

Søg... og du skal finde

Takket være integrationen med Fonde.dk har du direkte adgang til detaljeret information om 7.000 fonde, legater og puljer i Danmark. Ændringer i ansøgningsfrister og nye calls opdateres automatisk – og du har altid overblik over hvem i jeres organisation, som tidligere har ansøgt samme fond.

FINANSIERING

Follow the money

Har I først knækket koden i jeres organisation og opnået finansiering igennem en fond, er der større sandsynlighed for, at det kan lykkes igen. Omvendt kan mange afslag være et tegn på fejl eller mangler i jeres ansøgninger. Grant Manager hjælper jer med at identificere jeres vigtigste fonde – og hvor der er plads til forbedring.

EFFEKTIVITET

Undgå afviste ansøgninger

Mange oplever at få afvist ansøgninger på grund af manglende koordinering internt, hvor to afdelinger sender ansøgninger af sted med lignende projekter til samme fond eller pulje. Grant Manager holder styr på alle jeres ansøgninger og advarer jer, hvis der er sammenfald i forhold til udvalgte og ansøgte fonde.

VIDENSDELING

Hjælp hinanden til succes

Vidensdeling kan ses direkte på succesraten og bundlinjen. Få et fuldt overblik over, hvem i organisationen der tidligere har ansøgt en fond – og haft succes. I Grant Manager kan du herefter finde den tidligere ansøgning frem, undersøge argumentationen og kontakte din kollega for sparring på din egen ansøgning. 

OVERBLIK

Få hele historikken med

I får det fulde overblik over historikken på hver af de 7.000 fonde og puljer. Hvilke projekter har I tidligere ansøgt fonden med – og med hvilket udfald? Hvilke brugere har haft aktivitet på fondsprofilen? Hvilke delte og uploadede filer er tilknyttet fonden? Hvordan så det seneste takkebrev til fonden ud? Etc.

“Jeg vil klart anbefale Grant Manager. Det har været en fornøjelse at samarbejde med dem i udviklingsfasen.”

Martin Ullerup

Chefkonsulent, Københavns Professionshøjskole

Kom i gang med Grant Manager

Sig farvel til de løsrevne Excel-ark og den personbårede viden – og frigiv ressourcer til endnu mere fundraising. 

Kontakt os i dag for mere information eller book en demo!