Skip to content

Projekter og ansøgninger

Slip for de tunge Excel-ark og den personbårne viden!

Med Grant Manager får I de nødvendige værktøjer til at samle alle jeres projekter og ansøgninger i ét og samme system
– ligesom I kan arbejde sammen om udfærdigelse af alt fra ansøgninger til budgetter.
Et stort skridt for internt samarbejde og vidensdeling!

Funktioner

Strategisk projektstyring

Få det ultimative overblik over hele organisationens fundraising med direkte adgang til detaljeret information om både afsluttede og aktive projekter og ansøgninger. Lær af jeres bedste ansøgninger og brug statistikken som et styringsværktøj til at identificere indsatsområder.

Effektiv ansøgningsproces

Det kan være en besværlig manuel opgave at holde styr på ansøgninger, delte dokumenter, frister samt relevante fonde til nuværende og kommende finansieringsrunder. Med Grant Manager er alt samlet ét sted og systemet støtter jer undervejs med foreslåede opgaver.

Fuld kontrol med brugere og roller

Afdelinger, områder, projekttyper, kategorier, strategiske projekter og lead-information. Tag fuld kontrol over alle organisationens projekter – og sæt det hele i system. Ved hjælp af den dynamiske brugerstyring kan I kontrollere brugernes adgang og rettigheder på de forskellige projektniveauer.

Samarbejde og vidensdeling

Opnå synergi i ansøgningsprocessen ved at arbejde sammen om projektbeskrivelser, ansøgninger og budgetter. I Grant Manager kan flere brugere arbejde på de samme dokumenter på samme tid samt dele viden og gode ansøgninger på tværs af organisationen. 

Løft jeres fundraising til næste niveau

OVERBLIK

Sig farvel til de triste Excel-ark...

Frigør administrative ressourcer, øg din effektivitet og få det ultimative overblik over dine projekter og ansøgninger i et enkelt og brugervenligt system. Med Grant Manager kan I ikke kun styre hundredvis af projekter – men også hele jeres stab af fundraisere,  projektledere samt interne og eksterne brugere. 

EFFEKTIVITET

...og goddag til din personlige assistent

Sæt turbo på jeres fundraising og lad systemet holde styr på dine projekter, ansøgninger og fundraising-relaterede opgaver. Grant Manager sørger for at minde dig om kommende ansøgningsfrister, dine personlige deadlines, foreslår opgaver baseret på dine handlinger og har altid friske tal og statistikker klar til dig.

SAMARBEJDE

Gem jeres dokumenter i skyen

Grant Manager gemmer jeres projektbeskrivelser, ansøgninger og budgetter i skyen, så de let kan tilgås af alle brugere, som er tilknyttet et projekt. Så er det slut med glemte dokumenter på hjemme-computeren og gamle versioner. Kom hurtigt i gang med nye ansøgninger takket være de integrerede standard-skabeloner.

INDSIGT

Et værktøj til konstant læring

Lær af både de vundne og de tabte ansøgninger – og få sat hele processen i system. Grant Manager holder ikke kun styr på status på hver ansøgning, men indsamler også løbende statistik omkring bevillinger og grunde til afslag. Herved kan I hurtigt identificere indsatser med behov for sparring og uddannelse.

VIDENSDELING

Lær af jeres succes og kom hurtigt i gang

Takket være det integrerede e-bibliotek har I altid direkte adgang til jeres interne guides og vejledninger, standard-skabeloner og eksempler på gode projektbeskrivelser og ansøgninger. Spar tid ved oprettelse af nye ansøgninger, da I blot kan kopiere en tidligere ansøgning eller benytte én af de mange skabeloner.

Grant Manager giver et struktureret overblik og er et uvurderligt arbejdsværktøj i min funktion.

Mette Kuntz Jensen

Fundraising-koordinator, Kolding Kommune