Skip to content

Få overblik over organisationens fundraising aktiviteter

Slip for de tunge Excel-ark og den tidskrævende dataindsamling og brug i stedet tiden på mere fundraising-arbejde, rådgivning og vidensdeling!

Grant Manager sikrer, at I altid har opdaterede nøgletal på jeres aktiviteter og har alle kort på hånden til at kunne arbejde strategisk med jeres fundraising.

Play Video

Samarbejde

Få styr på jeres ansøgningsflow og samarbejd på tværs om alt fra projektbeskrivelser og ansøgninger til vidensdeling i et fælles system.

Finansiering

Få adgang til over 15.000 fonde, legater og puljer i jeres jagt på finansiering samt et fuldt overblik over jeres tidligere bevillinger.

Indsigt

Få indsigt i de enkelte afdelinger og projekters bevillingsprocent og succesrate med et enkelt klik - eller via automatiske månedsrapporter.

Effektivitet

Få støtte til jeres fundraising med notifikationer og alarmer, foreslåede opgaver samt automatiske påmindelser om kommende frister.

Forbindelser

Få overblik over hvem i din organisation, der kender eller har haft interaktioner med nøgle-personer hos fonde og partnere.

SAMARBEJDE

Projekter og ansøgninger

Med Grant Manager kan I samle alle projekter og ansøgninger i ét og samme system – og samarbejde om projektbeskrivelser, ansøgninger og budgetter. 

Samtidig får I en komplet brugerstyring og fuld kontrol med, hvilke brugere som har adgang til hvert enkelt projekt. 

FINANSIERING

Fonde og puljer

Grant Manager har en direkte integration til Danmarks største og mest opdaterede fondsdatabase, Fonde.dk, så I kan søge finansiering blandt mere end 15.000 danske fonde og puljer.

Hold styr på ansøgningsfrister og del viden om tidligere projekter og ansøgninger til samme fond.

INDSIGT

Dashboard og rapporter

Data. Data. Data. Grant Manager giver jer det gyldne overblik over hele jeres organisation med nøgletal og statistik på jeres fundraising, som opdateres LIVE. 

Sæt jeres daglige monitorering og ledelsesrapportering på autopilot med automatiske rapporter – direkte i indbakken. 

EFFEKTIVITET

Opgaver og aktivitetsoversigt

Grant Manager er din personlige fundraisingassistent! Opret opgaver og påmindelser til dig selv eller til dine kolleger om ansøgningsfrister, vigtige møder eller interne procedurer.

Følg med i aktivitetsoversigten og se, hvem der har gjort hvad på jeres fælles projekter – og bliv underrettet ved nye projekter og ansøgninger.

FORBINDELSER

Relationer og partnere

Hvem har den bedste indgang eller personlige relation med jeres udvalgte fonde? Hvornår var sidste møde med jeres største samarbejdspartner, og hvad blev besluttet?

Grant Manager hjælper jer med vidensdeling i organisationen og samler vigtig information om nøglepersoner og relationer.

Kom i gang med Grant Manager

Sig farvel til de løsrevne Excel-ark og den personbårede viden – og frigiv ressourcer til endnu mere fundraising. 

Kontakt os i dag for mere information eller book en demo!